Kamis, 19 November 2015

3-Bahagian Rawatan Untuk Neuropati

3-Bahagian Rawatan Untuk Neuropati

Perbincangan awal saya dengan Dr Phillip berpusat kepada pembangunan terapi yang sesuai untuk neuropati periferal yang boleh pada mulanya dilakukan di klinik dan kemudian akhirnya sebahagiannya oleh pesakit di rumah mereka sendiri.

Dalam kajian baru-baru ini, ia telah mendapati bahawa hipoksia atau kerosakan saraf adalah pautan biasa untuk hampir semua kes neuropati. Oleh kerana itu, Dr Phillip dan saya teori bahawa apa-apa kaedah yang boleh membantu mengubah keadaan ini pada tahap sel adalah terikat untuk memperbaiki keadaan pesakit. Secara klinikal, ini seolah-olah menjadi kes itu.

Dengan rawatan yang kita telah dibangunkan khusus untuk menangani keadaan ini, kami telah menggabungkan terapi manual, terapi pemakanan dan pemakaian Rebuilder saraf dwi-frekuensi simulator untuk membantu pesakit yang mengalami neuropati periferal.

Untuk menjadi tertentu, apabila pesakit mendaftar untuk program ini dan telah disahkan menjadi calon untuk rawatan selepas penilaian menyeluruh, manual terapi digunakan. Terapi manual mungkin termasuk manipulasi tulang belakang, urut, regangan dan terapi senaman. Perlu diingat bahawa terapi ini hanya digunakan, dinyatakan, oleh profesional jagaan kesihatan berlesen dan secara khusus ke arah kerosakan biomekanik. Ini dikenal pasti semasa pemeriksaan awal fizikal pesakit.

Walaupun penyelidikan yang banyak pada terapi manual, kontroversi sudah tentu masih wujud. Walau bagaimanapun, seperti mana-mana doktor yang baik, saya perlu memberitahu anda, bahawa apa-apa rawatan yang telah terbukti menjadi kos efektif dan tidak berbahaya harus diambil bekerja terlebih dahulu sebelum menguruskan lain-lain teknik yang lebih mahal dan mungkin berbahaya seperti ubat-ubatan kuat dengan kesan sampingan yang malang .

Sebagai sebahagian daripada penilaian awal, pesakit dengan neuropati periferal juga menjalani penilaian pemakanan. Setelah melaksanakan penilaian pemakanan pesakit, makanan tambahan tertentu mungkin akan disyorkan. Kami mendapati kebanyakan pesakit bahawa penggunaan ReStore, makanan tambahan yang dicipta oleh Dr Phillips, seolah-olah banyak meningkatkan program rawatan. Tetapi dalam mana-mana kes, sebelum preskripsi dibuat, profesional penjagaan kesihatan melakukan penilaian yang sangat teliti yang mungkin termasuk mengkaji pesakit latar belakang semua sebelum perubatan, ujian makmal baru-baru ini, dan juga ujian-ujian lain bahawa doktor yang ditentukan wajar bagi keadaan tertentu anda.

Bahagian ketiga adalah aplikasi simulator saraf Rebuilder dwi-frekuensi. Peranti dicipta oleh Dr. Phillip adalah reka bentuk untuk membekalkan neuro-rangsangan pada frekuensi yang serupa yang dibiakkan sepanjang saraf dalam tubuh manusia. Rawatan ini bekerja di klinik menggunakan kaedah dwi-petak yang basah. Secara ringkasnya, yang hangat dwi-petak footbath ditarik, yang terdiri daripada air dan permohonan beberapa larutan elektrolit yang membantu kekonduksian isyarat elektrik ke dalam tisu.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar